Opatření proti koronaviru

Vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu a platným mimořádným nařízením vlády rušíme do odvolání veškeré hromadné spolkové akce včetně členské schůze. Členská schůze bude svolána v nejbližším možném náhradním termínu. Výbor spolku připravil návrh výroční zprávy za rok 2019, plán činnosti na rok 2020 a návrh rozpočtu na rok 2020. Ty budou zveřejněny na spolkových stránkách pod záložkou „členství" a členové mají možnost dokumenty připomínkovat emailem případně telefonicky. Ruší se také úřední den kanceláře spolku a prosíme členy, aby veškeré záležitosti přednostně vyřizovali emailem nebo telefonicky.


Jelikož vzhledem k současnému nouzovému stavu není možné provést distribuci tištěné Ročenky JJHS 2019, rozhodli jsme se zatím alespoň na našich webových stránkách zpřístupnit pdf verzi ročenky k volnému stažení. Snad Vám trochu zpestří pobyt v karanténě a třeba Vás přivede na jiné myšlenky. Myslíme především na naše starší členy a přejeme všem hlavně pevné zdraví a těšíme se na brzké setkání na nějaké příští spolkové akci. Tištěné ročenky budou distribuovány, jakmile to bude možné.

Ročenka JJHS 2019 je již vytištěná a složená v kanceláři spolku. Vzhledem k ochraně zaměstnanců spolku, zatím nemůžeme opět zavést úřední den kanceláře.

POZOR: poprvé v úterý 28. 4. 2020 si každý člen JJHS, který má zaplaceny členské příspěvky na rok 2020, může mezi  16.00 a 18.00 hodinou v kanceláři ročenku vyzvednout.

Ročenky bude vydávat Pavlína Voničková každé úterý mezi  16.00 a 18.00 hodin  do odvolání.


Situaci sledujeme a jakmile to bude možné, vrátí se činnost spolku do běžného režimu. Přejeme všem pevné zdraví a nervy a těšíme se na shledání na nějaké příští spolkové akci.

Leave Comments

C
Komentujte jako první