Drobkova parta vyrazila do Smržovky na 13. Prolínání

Již delší dobu si pohráváme s myšlenkou zapojit se trošku více do kulturních akcí v regionu, ve kterém Horský spolek působí. Bylo zcela přirozené podívat se nejprve po různých poutích, slavnostech či akcích podobného typu a zkusit naši účast. První, která nás zaujala, byla akce s názvem Prolínání, jejíž 13. ročník proběhl v sobotu 18. 5. ve Smržovce. Pakliže zrovna z tohoto města je pouze minimum členů v rámci našeho spolku, pojali jsme účast i jako menší propagaci naší činnosti.

Naše účast spočívala v prodeji drobného občerstvení dodaných tradičně spolupracujícími organizacemi vratislavického pivovaru Konrád a raspenavského Řeznictví Klouček. K dispozici byly také spolkové publikace a reklamní předměty. Proti podzimní kristiánovské Sklářské pouti, kde nás hodně potrápilo počasí, se smržovská akce vyvedla parádně. Organizace naprosto bez problému, počasí výborné, mnoho zábavy pro děti i dospělé a hlavně pohodová atmosféra. Poděkování za akci míří do Smržovky a my se těšíme už na příští ročník.

Leave Comments

C