Podpořte obnovu vyhlídky na Sněžných věžičkách

Jednou ze zajímavých vyhlídek Jizerských hor je menší skalní dřevěná plošinka se žebříkem, která se nachází na skalním útvaru Sněžných věžičkách. Tento pozoruhodný geomorfologický útvar, který určitě uhranul nejednoho návštěvníka, se nachází vedle Vánočních louky v Přírodní rezervaci Černá hora, kde náš spolek instaloval v uplynulém roce desítky přehrádek v nejvýše položeném rašeliništi Jizerských hor.


Tisíce otisků bot a drsné klima však způsobují opotřebení všech materiálů. Jizersko-ještědský horský spolek by se na tuto vyhlídku chtěl brzy zaměřit a provést menší regenerační zásah. Přispět na tuto činnost může každý.


Menší projekt obnovy vyhlídky Sněžných věžiček se dostal do podporovaných akcí aplikace Peakpoint. Ta představuje jedinečné propojení sportu, lidí a přírody. Prostřednictvím aplikace budete navštěvovat řadu známých i neznámých míst u nás i v zahraničí, sbírat bodíky, které pak můžete přetavit v podporu našeho projektu. Proces je zcela jednoduchý, avšak provedení bude náročné, ale společně to vylezeme!


https://peakpointapp.com/projekty

Leave Comments

C
Komentujte jako první